1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712240

Sv: Apropå ingenting...
Randy Marsh: "Att Modo blev kvar i allsvenskan i 7 år var det absolut bästa som kunde hända föreningen. Göra om och göra rätt helt enkelt. Att köpa sig tillbaka direkt är ingen garanti för succé om man inte gör något åt problemen."

All heder åt er och tålamodet under de 7 åren.
Nu hade vi ju flera spelare som själva ville stanna kvar och spela oss tillbaka igen, så snacket om att vi köpte oss tillbaka blir väl en aning skevt resonerat.
Sen är jag rätt säker på att ni själva hade gjort likadant när ni åkte ur, förutsatt att ni också hade haft ett gäng stomspelare med klubbhjärta som ville stanna kvar....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Jag är övertygad om att vi tillsammans med Löven hade gått upp 19/20, och uppnått föreningens målsättning med att spela i SHL senast 2021. Nu blev det inte så och det visade sig att vi inte hade gjort hela läxan med tanke på katastrofåret 20/21, vilket nog med facit i hand var lika bra då. Det nya MoDo med Hinken och Karlin i spetsen tog sig upp på två år och föreningen mår verkligen bättre än någonsin.

Återstår väl att se vad ni har tagit med er för lärdomar från HA och degraderingen därförinnan. Tror ni har goda förutsättningar att studsa vidare från detta på ett positivt sätt men man vet aldrig. HV71 är ett bra exempel på hur man inte hade lärt sig någonting.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge:

Så är det absolut. Vi hade inte lika bra förutsättningar som er och HV så vi var helt enkelt tvungna att börja om på ruta ett.
Kommentera