1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497431 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2712255

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Junland får gärna tycka att Brynäs arena är kass. Så länge Brynäsfansen kommer i massor (bättre publiksnitt i HA än ni hade i SHL, t.ex) och stormtrivs så är det ganska irrelevant vad andra lags spelare och supportrar tycker.

Brynäs budgterade med två miljoner minus, men förväntade sig också att Lindstein skulle skriva NHL-kontrakt för 1 år sedan. Lindstein skrev inget kontrakt då, men han skrev nu, så det är 4 miljoner som man inte fick för 1 år sedan men som man (oväntat) får i nästa bokslut istället. I långa loppet är det egentligen ganska oviktigt vilket år de NHL-miljonerna kommer, bara de kommer.

Om Lindstein hade skrivit NHL-kontrakt för 1 år sedan hade Brynäs alltså gått med miljoner plus, trots att man budgterade med 2 miljoner minus. Man behöver inte vara professor i nationalekonomi för att begripa att det i själva verket var ett framgångsrikt år ekonomiskt, om man besitter baskunskaper inom området och läser på lite. Men det är fint att du oroar dig över Brynäs ekonomi, vi tackar för omtanken.
Kommentera