1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712284

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Spelare för spelare har Brynäs ett väldigt meriterat SHL-lag. Ljusår mer meriterat än exempelvis Modo. De allra flesta objektiva kommer säkerligen att tippa Brynäs över Modo i tabellen. Sen vet jag att du hade sågat i stort sett alla Brynäs värvningar oavsett vem som hade skrivit på, men det är också din bias som talar snarare än objektiv fakta.

Oskarshams lilla ekonomiska kostym gjorde tyvärr att de alltid kämpade i motvind i SHL, lite som Gefle i fotbollsallsvenskan när de var uppe där, eller för den delen Mora i elitserien. Det blir alltid bara en tidsfråga innan man åker ur om man har mycket mindre pengar än alla andra, det går inte att år efter år hitta fruktansvärt prisvärda värvningar gör att man klarar nya kontrakt i ligan. Ett mellanår och man åker ur. Likheter mellan IKO och Brynäs är du nog den enda som ser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jo, men de gångerna vi var nära åka ur och när vi till slut åkte ur hade vi extremt meriterade lag. För oss som varit med lite längre så vet vi att meriter inte betyder ett skit om man inte man leva upp till dem.

Jag tar hellre ett bra lag på isen än ett på papperet. Där skiljer vi oss tydligen åt du och jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Ni hade en väldigt dyr och meriterad BIF-målvakt när ni åkte ur sist. Riktig storstjärna från KHL. Vi kan kalla honom Biff Stroganov. Vad hände där? Ni är ju så proffsiga..
Kommentera