1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712281

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jag tror att just ni och tidigare HV hade arrogansen att som nykomlingar med ett på papperet svagt lag siktar högre än kval är den stora anledningen till att lagen får kvala.

För mig känns er inställning ungefär som när IKO förra säsongen siktade på ett långt slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Spelare för spelare har Brynäs ett väldigt meriterat SHL-lag. Ljusår mer meriterat än exempelvis Modo. De allra flesta objektiva kommer säkerligen att tippa Brynäs över Modo i tabellen. Sen vet jag att du hade sågat i stort sett alla Brynäs värvningar oavsett vem som hade skrivit på, men det är också din bias som talar snarare än objektiv fakta.

Oskarshams lilla ekonomiska kostym gjorde tyvärr att de alltid kämpade i motvind i SHL, lite som Gefle i fotbollsallsvenskan när de var uppe där, eller för den delen Mora i elitserien. Det blir alltid bara en tidsfråga innan man åker ur om man har mycket mindre pengar än alla andra, det går inte att år efter år hitta fruktansvärt prisvärda värvningar gör att man klarar nya kontrakt i ligan. Ett mellanår och man åker ur. Likheter mellan IKO och Brynäs är du nog den enda som ser.
Kommentera