1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712268

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Min poäng är att du inte har helt fel, men att Brynäs (och medlemmarna, som ju sitter på den verkliga makten i svensk föreningsdemokrati) HAR uppblåsta egon och en grandios självbild. Eftersom man har det var det inget alternativ att bli cementerade i HA. Man skulle upp direkt. Menar alltså att satsningen var helt rätt sett till förutsättningarna och kravbilden, just på grund av den grandiosa självbilden och stora egona, så säger inte emot dig på den punkten.

Nu är Brynäs nykomlingar men kommer knappast bara sikta på att undvika kval. Givetvis kan det uppfattas som djupt ocharmigt för utomstående, men för många av oss är det lika givet som att ni siktar på att inte bara fostra medelmåttiga spelare med er tradition av att vara en fantastisk plantskola. Ni siktar givetvis på att få fram framtida NHL-spelare, precis som Brynäs siktar in sig på (kanske orealistiska) tabellplaceringar redan 24/25.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: man blir ju verkligen sugen på att Brynäs ska åka ur igen när du skriver. Tyckte initialt att det var väldigt kul att få upp en klassisk klubb istället för IKO men lutar mer och mer åt att skadeglädjen kommer bli enorm om ni trillar ur igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jag tror att just ni och tidigare HV hade arrogansen att som nykomlingar med ett på papperet svagt lag siktar högre än kval är den stora anledningen till att lagen får kvala.

För mig känns er inställning ungefär som när IKO förra säsongen siktade på ett långt slutspel.
Kommentera