1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712265

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Fanns ingen garanti att ni skulle gå upp bara för att ni satsar. Behövs en portion tur också och det hade ni, precis som alla andra som går upp.
Med andra ord hade ni kunnat stå med byxorna nere och en söndertrasad ekonomi när röken lagt sig.

Måste säga att maken till självgoda fans har jag aldrig stött på tidigare.
Helt galet vilka uppblåsta egon ni har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Gaalet, komma hit och skriva skit på forumet hos Världens största klubb!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Min poäng är att du inte har helt fel, men att Brynäs (och medlemmarna, som ju sitter på den verkliga makten i svensk föreningsdemokrati) HAR uppblåsta egon och en grandios självbild. Eftersom man har det var det inget alternativ att bli cementerade i HA. Man skulle upp direkt. Menar alltså att satsningen var helt rätt sett till förutsättningarna och kravbilden, just på grund av den grandiosa självbilden och stora egona, så säger inte emot dig på den punkten.

Nu är Brynäs nykomlingar men kommer knappast bara sikta på att undvika kval. Givetvis kan det uppfattas som djupt ocharmigt för utomstående, men för många av oss är det lika givet som att ni siktar på att inte bara fostra medelmåttiga spelare med er tradition av att vara en fantastisk plantskola. Ni siktar givetvis på att få fram framtida NHL-spelare, precis som Brynäs siktar in sig på (kanske orealistiska) tabellplaceringar redan 24/25.
Kommentera