1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2712296

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Med tanke på er stora självsäkerhet och graniosa självbild, har ni nog inte riktigt fått den "omstarten" som ni pratar/skryter om skedde under den allsvenska ökenvandringen. Vi Brynäsare har en grandios självbild på grund av vår klubbs fantastiska historia, ni har det bara ändå. Men graden av bias är lika hög både i Brynäs- och Modoläger, verkar det som.

Vi får väl se hur det går 24/25, jag tycker det är fascinerande att ni är så självsäkra sett till laget ni mönstrar. Tror det kommer bli ruggigt tufft för er att ha två lag bakom er när grundserien är över, men den som lever får se.

Sen hade ni väl 2-3 slagskämpar säsongen ni åkte ur, och inte bara 1?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Grattis till det givna SM Guldet Peja !
Guldet är ert !!

Shit vad less man är på dessa diskussioner nu , oj vad jag skulle bara vilja läsa å diskutera om MoDo / Hägglunds Arena / Stubben , Ljudet eller vad som helst här inne ett tag nu som bara berör MoDo !
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Med tanke på att vi har ett klart bättre lag på papperet är det väl inte konstigt att vi hoppas slippa kvala. Karlin har väl som coach överträffat förväntningarna exakt varenda år de senaste 12 han varit tränare. Till och med när han fick sparken från Mora var det från ett lag på säker mark som tappade placeringar när han lämnade.

Jag förstår att gärna bortser från tränarstaben när du bedömer ett lag när ni tillsammans med HV har den på papperet klart minst etablerade på SHL-nivå.

Jag beundrar människor som kan bortse från historien att vara ett lindansargäng som Brynäs varit på slutet. Jag tror att om du varit ett fan till IK Göta så skulle du hävdat att du hört hemma i högsta serien...
Kommentera