1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492185 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712297

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Med tanke på att vi har ett klart bättre lag på papperet är det väl inte konstigt att vi hoppas slippa kvala. Karlin har väl som coach överträffat förväntningarna exakt varenda år de senaste 12 han varit tränare. Till och med när han fick sparken från Mora var det från ett lag på säker mark som tappade placeringar när han lämnade.

Jag förstår att gärna bortser från tränarstaben när du bedömer ett lag när ni tillsammans med HV har den på papperet klart minst etablerade på SHL-nivå.

Jag beundrar människor som kan bortse från historien att vara ett lindansargäng som Brynäs varit på slutet. Jag tror att om du varit ett fan till IK Göta så skulle du hävdat att du hört hemma i högsta serien...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: "Jag förstår att gärna bortser från tränarstaben när du bedömer ett lag när ni tillsammans med HV har den på papperet klart minst etablerade på SHL-nivå."

Jisses. Er huvudtränare har alltså en SHL-säsong i bagaget och räknas redan som etablerad där?

Apropå grandios självbild. Även inför förra säsongen, utan SHL-erfarenhet, räknade du ju Karlin som en skitbra tränare. Nu handlar det helt plötsligt om SHL-meriter där ett minimalt sample size (1 säsong) går att dra stora slutsater av. Det svänger snabbt i vinklingarna så länge det är till Modoiternas fördel...
Kommentera