1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492186 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712405

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Så du hade inte bytt sportsliga resultat och bokslut med Skellefteå 23/24 om du rent hypotetiskt hade haft valet? Vad är syftet med Modo för dig; att ni ska vinna något eller att ni ska lägga pengar på hög?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja:
Syftet är att man skall kunna utmana om guld, så om valet ligger mellan missköta ekonomin och vinna sm guld ett år så avstår jag för missköt ekonomi leder antingen till kk eller degradering. Lägga pengar på hög är inte så dumt det heller.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Stabilitet i ekonomin går absolut före att vinna SM-guld. Jag har hellre en förening som över tid kan vara konkurrenskraftig, möta licenskraven och spendera för att utveckla sig själv än en förening som vinner SM-guld och sedan går i konkurs.

För oss MoDoiter så är det här ingen "gammal historia". Vi hade en misskött förening i flera år där pengar spenderades i desperation och resultaten dessutom uteblev. En förening med dålig ekonomi är en förening i obalans.

Jag förstår vad du är ute efter, men Le Mat är inte allt. Har man stabil ekonomi så kan man satsa och tappa 5Mkr ett år för att verkligen gå för det; men den där satsningen hänger på att man inte gör det varje år.

EDIT: Hur fan kan inte HS ha fixat radbrytningarna än..?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Färjestad kan man säga lägger pengar på hög. Över 100 miljoner i eget kapital och 9 miljoner i vinst bara i år. Det leder till att dom slåss om guldet varje säsong. Ekonomin är själva grundstenen till att ens vara med och ha en chans
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: En dålig jämförelse. Ni gjorde en gamble det gjorde inte Skellefteå.
Kommentera