1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2713068

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det känns lite som ett gäng hotshots som tycker sig vara så duktiga att de fixar det lätt. Hur svårt kan det vara, typ.
Det var nog tur att de inte fick in sin superstyrelse.

Men avgående VD verkade ha gjort ett bra jobb i fem år, men när det gick tungt så var han likt en spelmissbrukare oförmögen att berätta det för omgivning och styrelse.

Sedan verkar Kenttä skrivit i kontrakten saker som inte tagits upp med styrelsen och då den kostnaden var väldigt hög, så jag tror han kört en rövare. Eventuellt hoppats att någon sponsor skulle gödsla pengar över honom så ingen skulle reagerat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja det är verkligen märkligt att prognosen först säger 2.5m minus, för att lite senare säga 5.5m minus och sedan kommer resultatet in på 8.5 minus.

Det är verkligen bristande kostnadskontroll. Sedan verkar inte många lövenfans förstå vad styrelse och vd har för roller. VD:n är juboperativ och har det yttersta ansvaret, en styrelse måste kunna lita på de rapporter och information en VD ger. Det är ju så det fungerar.

Det som är märkligt är ju att superstyrelsen hade som förslag att återinsätta Blomberg som VD. Var det inte ett gemensamt beslut och han som tappat suget och energin, eller var det faktiskt en regelrätt sparkning?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Sammanfattning av Lövens årsmöte. Det är en förening i total upplösning.

Många som gjorde bort sig totalt ikväll.

Når vi längre en kvartsfinal nästa år är det en bragd.

Ekonomisk kommer bli värre än i år.
Kommentera