1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2713071

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja det är verkligen märkligt att prognosen först säger 2.5m minus, för att lite senare säga 5.5m minus och sedan kommer resultatet in på 8.5 minus.

Det är verkligen bristande kostnadskontroll. Sedan verkar inte många lövenfans förstå vad styrelse och vd har för roller. VD:n är juboperativ och har det yttersta ansvaret, en styrelse måste kunna lita på de rapporter och information en VD ger. Det är ju så det fungerar.

Det som är märkligt är ju att superstyrelsen hade som förslag att återinsätta Blomberg som VD. Var det inte ett gemensamt beslut och han som tappat suget och energin, eller var det faktiskt en regelrätt sparkning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: bland det märkligaste jag läst. Typ 3 x prognosen. Då är det ju nåt systematiskt. Inte nåt enstaka kontrakt med klausul eller dyl. Eller vad det nu sitter i. Njuter oavsett.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tror dock att sparkningen av Stråhle kom rätt sent och att det inte dök upp i de tidiga rapporterna. Det är ingen tvekan om att det var ett självklart beslut, men det togs konstigt nog inte förrän efter slutspelad säsong. Sedan hade man kanske kunnat köpa ut honom billigare än att ta hela kodtnaden på den här säsongen.

Oavsett sprang siffrorna iväg någonting oerhört.
Kommentera