1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497328 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2713194

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Rundblad har ett bra CV, men tror du verkligen att Modo betalar honom 250k+ i månaden? Skulle er sportchef vara så dum att han erbjöd Rundblad en så hög lön efter en halvdan säsong i Liiga? Knappast, va?

Enligt Sportbladet vände Johan Larsson hem för 310k/månaden. Tror du någon i Modo har i närheten av det? Det är mycket mer än ni rapporteras betala för Jasek som ska vara er förstacenter. Det borde ni vara glada över istället för att argumentera om att ni också betalar ut alldeles för höga löner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: orkar inte diskutera brynäs här även fast dom verkar sakna en egen bok.
Dock måste jag hålla med brynäsarna att dom har värvat ihop en trupp på papperet som vi har all rätt att vara avundsjuk på.

Jag tror faktiskt att vi har en av dom allra svagaste trupperna i serien och trollar inte Hinken snart fram något så skulle jag tro vi har sämst uppställning av alla.

Floppar Lehtinen har vi enorma problem..

Jag tror vi får mycket svårare att undvika kval i år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Det var du som bokstavligen skrev CV. Du medger att du skrev fel alltså?

För mig låter det absurt att betala de pengarna för de spelarna. Jag börjar förstå kritiken mot sportchefen och hur ni kunde åka ut med nästan högst lönebudget i serien. Ni och HV verkar ha ett annorlunda sätt att bygga lag.
Kommentera