1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497331 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2713192

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Du menar alltså att Bertilsson har ett bättre CV än Rundblad? Det är väl ändå magstarkt att inte anse att det är hyggligt att vinna poängligan för backar och Stanley cup? Men i din värld så har väl Bertilsson bättre meriter än så? Spela i Brynäs trumfar Stanley Cup?

D'Astous har jag svårt att se hur han skulle vara dyr. En enda riktigt bra säsong och dessutom i Liiga där han över sina två senaste säsonger i Finland var sämre än superfloppen Thomas Grégoire. D'Astous gjorde 22/23 lika många poäng som Rundblad i Liiga för övrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Rundblad har ett bra CV, men tror du verkligen att Modo betalar honom 250k+ i månaden? Skulle er sportchef vara så dum att han erbjöd Rundblad en så hög lön efter en halvdan säsong i Liiga? Knappast, va?

Enligt Sportbladet vände Johan Larsson hem för 310k/månaden. Tror du någon i Modo har i närheten av det? Det är mycket mer än ni rapporteras betala för Jasek som ska vara er förstacenter. Det borde ni vara glada över istället för att argumentera om att ni också betalar ut alldeles för höga löner.
Kommentera