1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497305 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2713223

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Gissar att det tredje laget är laget som ni åkte ur med, vilket blir missvisande eftersom Whitney knappt spelade och Kwiatkowski, Dwyer väl var skräpspelare (ni minns säkert bättre), medan Lapierre inte ens spelade klart säsongen hos er.

Mycket av Brynässpelarnas tunga meriter är från riktiga Brynäsare, hos er var det väl enbart massa gamla legoknektar.

Sen vet jag inte om EP:s beräkning är tillräckligt smart för att bortse från meriter som kom efter den här säsongen. Både Grundström och Olofsson har ju skaffat sig makalösa meriter efteråt, men vid den tidpunkten hade de ju inte hunnit med det än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Bingo!

Varför blir det missvisande? Det är inte alls omöjligt att någon av era veteraner får skadebekymmer. Vi jämför ju trupperna hur de såg ut på pappret inför säsongen. Att Whitney knappt spelade snarare bekräftar tesen om att det är riskabelt att förlita sig för mycket på gamla meriter.

"Sen vet jag inte om EP:s beräkning är tillräckligt smart för att bortse från meriter som kom efter den här säsongen. Både Grundström och Olofsson har ju skaffat sig makalösa meriter efteråt, men vid den tidpunkten hade de ju inte hunnit med det än."

Jag kontrollräknade, den räknar inte med Grundström och Olofsson. Men, utöver de meriterade spelarna så hade vi rätt vassa talanger också...
Kommentera