1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714539

Sv: Silly season
Peja: Jag kan ändå gilla att vår sportchef har ambitioner och inte nöjer sig med värvningar som ingen annan ville ha som Alcèn.
Tar man och lägger massor av pengar på den sämsta svenska målvakten I AHL kan man antingen vara nöjd med att man slapp konkurrens eller missnöjd för att man kanske kunnat hitta en betydligt bättre målvakt.

Hägg hade exempelvis varit bättre en Djoos. Djoos snittade väl tre poäng mer per säsong än vad Rundblad gjorde sin sista där. De tre poängen är nog avgörande för kval, möjligen. Skriver det mest för att det ska vara Brynäs bästa nyförvärv...

Vi är bästa nykomlingen sedan 2016 och ändå tycker sig tomtar från andra forum att vi idel gjorde floppvärvningar. Högmod går före fall Peja. precis som säsongen 2021/2022.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Det här med att er sportchef gjorde flera floppvärvningar förra säsongen eftersom ni var sist ut på marknaden verkade vara en allmänt vedertagen åsikt här inne. Eller vill du skriva om historien nu?

Om du tror att Rundblad håller samma nivå som Djoos kanske du borde se dig i spegeln också nästa gång du kläcker ur dig ordet ”högmod” 😀 Det är ingen vild gissning att Rundblad spelar hos er eftersom Skellefteå inte längre vill ha honom, han hade väl till och med spelat allsvenskt med er om ni inte gått upp?

Tyckte Rundblad var grym en gång i tiden, har stor respekt för spelaren han var, men det var då. Han är ju en helt annan spelare nu än när han slog igenom. Hoppas han kan hålla en anständig nivå och undvika att få sparken under säsongen.

Inte omöjligt att Hägg hade varit bättre än Djoos, men det hjälper ju knappast er om Hägg inte spelar för Modo, eller hur? Hedman hade varit ännu bättre, men vad hjälper det?
Kommentera