1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714540

Sv: Silly season
J F K: Det här med att er sportchef gjorde flera floppvärvningar förra säsongen eftersom ni var sist ut på marknaden verkade vara en allmänt vedertagen åsikt här inne. Eller vill du skriva om historien nu?

Om du tror att Rundblad håller samma nivå som Djoos kanske du borde se dig i spegeln också nästa gång du kläcker ur dig ordet ”högmod” 😀 Det är ingen vild gissning att Rundblad spelar hos er eftersom Skellefteå inte längre vill ha honom, han hade väl till och med spelat allsvenskt med er om ni inte gått upp?

Tyckte Rundblad var grym en gång i tiden, har stor respekt för spelaren han var, men det var då. Han är ju en helt annan spelare nu än när han slog igenom. Hoppas han kan hålla en anständig nivå och undvika att få sparken under säsongen.

Inte omöjligt att Hägg hade varit bättre än Djoos, men det hjälper ju knappast er om Hägg inte spelar för Modo, eller hur? Hedman hade varit ännu bättre, men vad hjälper det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Rundblad hade inte spelat med oss i HA. Skellefteå hade full backsida när han blev tillgänglig, så de kunde inte ta in honom. Han var alltså inte som Bertilsson, Kinnvall och de där som tyckte att HA var en liga man gärna gick till för att äntligen hinna med i spelet och för en gångs skull slippa riskera kvala nedåt.

Då du inte verkar förstå hur rekryteringen fungerar i MoDo så har vi tre personer som jobbar som scouter i NHL-lag direkt anslutna till klubben. Givetvis Hinken med Colorado, men även Sundström i Sharks och styrelseledamoten Jocke Grundberg i Philadelphias. (Vi har Sedinarna i Vancouver och även andra spår).

När Brynäs ledning killgissar så undersöker vår ledning sannolikheten i NHL. Hade inte Hägg varit sannolik hade man lagt ned spåret direkt, men nu fick han ändå chansen. Vi hade inte kontakterna i Vegas och nog var det väl ändå osannolikt att en contender skulle nappa när Hägg inte fick särskilt mycket speltid alls i Anaheim...

Jag tycker att det är var en ok säsong med tanke på att vi blev bästa nykomlingen sedan 2016. Jag förstår det som att Peja tyckte vi skulle siktat på kvartsfinal direkt, men vi är mer ödmjuka.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja:
Det betyder inte att JFK behöver dela åsikten. Själv delar jag den utan håller det för troligt att han gjorde det bästa av situationen. Sen är några sämre och några bättre men som sportchef tog Gradin många bra beslut förra året
Kommentera