1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714719

Sv: Tjafstråd
Peja: Du är verkligen Bagdad-Bob.

Det var en väldigt dålig serie. En av de absolut sämsta vi sett de senaste åtta åren. Som alla insatta konstaterade så var det extremt låg kvalitet.

Men, skulle du ha rätt så innebär det att Brynäs spenderade exceptionellt mycket onödiga pengar på att gå upp. Förmodligen återigen mest pengar per vunna poäng. Samma anledning till att man åkte ur 2022.
Man har inte lärt sig ett skit. Man öser pengar ur korkade sponsorer och när pengarna tar slut så åker man återigen i kvalspel. Med årets trupp talar allt för en bottenplacering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tjafstråd
J F K: Man skulle också kunna tro att du kanske hade lärt dig någonting om din syn på Brynäs. Din bias och hat(?) mot Brynäs har gjort att du konstant underskattat laget de senaste 12 månaderna.

Det är inte Brynäs som har skeppat massa importer och köpt in en gästspelare för 1 miljon det senaste året. Du kanske borde spara din oro till Modo, om du försöker se lite objektivt på sportchefsinsatserna de senaste 12 månaderna. Om ni fortsätter att värva importer som sparkas på löpande band kommer det ju bli en snabb återkomst till Hockeyallsvenskan.

Själv hoppas jag att det går bra för er, True såg inte bra ut i VM, men landslagsspel är som bekant inte alltid särskilt representativt. I det stora hela tycker jag att både Brynäs och Modo hör hemma i SHL.
Kommentera

Sv: Tjafstråd
J F K: ” Med årets trupp talar allt för en bottenplacering”

Om vår trupp talar för en bottenplacering, då vet jag inte vad man skulle säga om er…
Kommentera

Sv: Tjafstråd
J F K: Peja är ett troll och han vet om det. Jag kan trolleri.
Kommentera