1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714723

Sv: Tjafstråd
J F K: Man skulle också kunna tro att du kanske hade lärt dig någonting om din syn på Brynäs. Din bias och hat(?) mot Brynäs har gjort att du konstant underskattat laget de senaste 12 månaderna.

Det är inte Brynäs som har skeppat massa importer och köpt in en gästspelare för 1 miljon det senaste året. Du kanske borde spara din oro till Modo, om du försöker se lite objektivt på sportchefsinsatserna de senaste 12 månaderna. Om ni fortsätter att värva importer som sparkas på löpande band kommer det ju bli en snabb återkomst till Hockeyallsvenskan.

Själv hoppas jag att det går bra för er, True såg inte bra ut i VM, men landslagsspel är som bekant inte alltid särskilt representativt. I det stora hela tycker jag att både Brynäs och Modo hör hemma i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tjafstråd
Peja: Du måste sluta med ditt förbannade trollande som du strösslar forumet med. Du är alltså moderator på BIF-sidan och beter dig ändå som du gör. Så jävla patetiskt.

Ditt senaste narrativ är alltså att Hinken är en dålig sportchef som slösar pengar(?😆) trots att han byggde den starkaste nykomlingen någonsin.
Dessutom höll han budget och klubben avslutar säsongen med +6 miljoner i resultat.

Älta enskilda värvningar bäst fan du vill. Resultatet talar för sig själv. Både sportsligt och ekonomiskt.
Kommentera

Sv: Tjafstråd
Peja: Lägg ner MoDo-snacket här nu, din tönt! Eller så kan du se till att jag kan få skriva på ditt sorgliga forum också.
Kommentera

Sv: Tjafstråd
Peja: Det finns många bittra personer här inne som tycker livet är orättvist…
Kommentera