1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2714868

Sv: Tjafstråd
Jugge: Ruohomaa passade inte i vårt spelsystem som går ut på att alla spelare måste jobba hårt. Han trodde att det gick att glida runt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tjafstråd
landmanden: ”Ruohomaa passade inte i vårt spelsystem som går ut på att alla spelare måste jobba hårt. Han trodde att det gick att glida runt.”

Till skillnad mot Frölunda och Rönnbergs system då eller? Där har det väl varit blåställ på hela tiden Rönnberg varit där? Så det kändes som ett märkligt argument. Kan det vara så att er hyllande Karlin inte lyckades plocka fram ur Ruohomaa vad Rönnberg klarar?
Kommentera

Sv: Tjafstråd
landmanden: Jag tror inte helt att han ville det heller. Han vill köra sitt race där han bestämmer och kontrollerar tempot i kedjan. Han kände nog inte att han orkade/ville ändra sitt spel för mycket för att passa in.

Sedan var tydligen inte Frölunda så sugna på att förlänga inledningsvis, men det tunna utbudet gjorde att man gjorde det i alla fall för att slippa riskera stå utan förstecenter. Rögle med sin sedelpress lär väl köpa det dyraste namnet som dyker upp
Kommentera