1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2714876

Sv: Tjafstråd
landmanden: ”Ruohomaa passade inte i vårt spelsystem som går ut på att alla spelare måste jobba hårt. Han trodde att det gick att glida runt.”

Till skillnad mot Frölunda och Rönnbergs system då eller? Där har det väl varit blåställ på hela tiden Rönnberg varit där? Så det kändes som ett märkligt argument. Kan det vara så att er hyllande Karlin inte lyckades plocka fram ur Ruohomaa vad Rönnberg klarar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tjafstråd
Jugge: Rönnbergs system går väl mest ut på att skylla ifrån sig och grina på domaren efter varje förlust. Det ska man inte behöva göra när man har på pappret ett av de starkaste lagen ekonomiskt och sportsligt.

Karlin var årets överlägset bästa tränare i grundserien, följt av Mitell. Rönnberg var nog inte ens Top 10.

Det är spelarna runt Rohoumaa som gör att han ser bra ut.
Kommentera

Sv: Tjafstråd
Jugge: Rouhomaa är en sådan spelare som nästan kräver att ha andra runt omkring sig som gör halva jobbet. Förstå mig rätt här nu. Jag gillar Rouhomaa och tycker han är en bra spelare. Men han blir väldigt mycket bättre när andra åker skridskor och skapar ytor för honom. Visst hade vi ett gäng i Modo som kunde göra det men det blir lite diva fasoner kring en sån spelare och hur han åker omkring och förväntar sig att andra gör jobbet men han gör poängen. Det ser inte bra ut. Hur bra du än må vara.
Kommentera