1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2715305

Sv: Silly season
kulltorp: Det är väl snarast Kapanen som fick igång mig. Spela Walli som knappt tacklade under hela säsongen och vi ville bli av med tillsammans med en medioker HA-spelare. Plötsligt kändes det som att chansen att undvika bottenplaceringarna blir allt större.

Men jag ska erkänna att jag är imponerad över dig. Själv skulle jag gråta över en sådan värvning, men du blir uppspelt. Vad döljer du? Vi väntar in två backar och även om målsättningen är en åttondeback bakom Norén så skulle jag känna en enorm besvikelse om det blev någon från Max hylla. När man inser att det var en hylla i något skrymsle i källaren produkten fanns.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:

Så där glad som Tikarna är i dag över korpspelaren,
Var inte vi ens när Walli kom hit, Vad skall vi med honom till tänkte jag?
Och man fick ju rätt, Trots att han började överaskande bra.
Men det var ju Big Sam`s förtjänst!
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Japp, du vet som vanligt bäst!!
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Vågat att ha tvärsäkra åsikter om en rollspelare som du antagligen inte har någon koll på alls. Även om värvningen verkar märklig på pappret skulle han kunna vara en bra, nischad spelare till deras fjärdekedja förutsatt att han är välscoutad. Idealiskt sett har man billiga rollspelare där och en sån här kille måste vara riktigt billig. Klart det är varor från en halvskabbig hylla men samtidigt kan det finnas fynd även på den hyllan.
Kommentera