1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492185 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715309

Sv: Silly season
J F K: Vågat att ha tvärsäkra åsikter om en rollspelare som du antagligen inte har någon koll på alls. Även om värvningen verkar märklig på pappret skulle han kunna vara en bra, nischad spelare till deras fjärdekedja förutsatt att han är välscoutad. Idealiskt sett har man billiga rollspelare där och en sån här kille måste vara riktigt billig. Klart det är varor från en halvskabbig hylla men samtidigt kan det finnas fynd även på den hyllan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja:

Klart det måste finnas rollspelare i ett lag, speciellt i en fjärdekedja.

Men det är märkligt att man måste gå utanför Sverige för att hitta denna. Måste finnas många i HA eller till och med fynd från div 1, eller kanske en egen junior som kan göra samma roll med begränsade minuter i en fjärdekedja. Brukar sällan bli billigare att ta in en import till dessa roller samt att det är högre risk än med en svensk spelare.

Jag har alltid tyckt och kommer tycka det är märkligt när man värvar spelare utanför Sverige till en roll längst ner i laget oavsett ifall det är bottenforward eller bottenback. Nog bör man kunna hitta dessa ifrån egna led eller lägre ligorna i Sverige.

Spelaren som sådan har jag ingen åsikt om då jag ej har koll på honom.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Hade Modo värvar från samma hylla så hade det varit en framtida superstar, glöm inte det!
Kommentera