1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715571

Sv: Silly season
Bössa 68: ja, brickley hade ju varit ett perfekt allternativ som förstaback. Herregud.. är otroligt glad att brickley är borta, otroligt medioker back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo: skulle säga att brickley var en mycket bra back.
När han var på G. Han kunde dock va lika dålig som han var bra. Helt ok att en back längre ner är så. Men en toppback ska va på toppen oftare än vad brickley var.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: okej... det här är min förståelse av vad som skett

hinken hade två spelare han väldigt gärna ville ha, jacob larsson och robert hägg. hägg och modo var i princip muntligt överens, i stil med att jag kommer men vi väntar några veckor på nhl. vegas fövånade alla, inklusive hägg.

att hinken hade larsson och hägg "högst upp" på sin lista innebär inte att han sitter helt tomhänt nu och i panik tittar på elite prospect för att hitta någon ny. det innebär inte heller att han har gått all-in på dom två med skygglappar för allt runt omkring. det har hela tiden funnits en lista att gå på. listan minskar ibland och ökar ibland, det kommer lite spelare från nordamerika nu som inser att dom inte får några kontrakt där borta.

som mattias antyder är det nära med någon, jag vet inte vem.

det är klart att han hade kunnat försöka skriva nytt med brickley och nöja sig där, men hade vi varit nöjda med det? jag hade inte det. sen får vi se vem det blir, kanske är brickley bättre.

för egen del tycker jag det är för tidigt att kritisera hinken för backjakten, jag vill se vem han landar, efter det kanske jag kan ha synpunkter.

som jag skrev i ett tidigare inlägg, kan bli så att byström blir klar före den som är tänkt som toppback, men byström är inte tänkt som det.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: bystöm är bättre än brickley enligt dig antar jag !
Kommentera