1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2715575

Sv: Silly season
erjo: okej... det här är min förståelse av vad som skett

hinken hade två spelare han väldigt gärna ville ha, jacob larsson och robert hägg. hägg och modo var i princip muntligt överens, i stil med att jag kommer men vi väntar några veckor på nhl. vegas fövånade alla, inklusive hägg.

att hinken hade larsson och hägg "högst upp" på sin lista innebär inte att han sitter helt tomhänt nu och i panik tittar på elite prospect för att hitta någon ny. det innebär inte heller att han har gått all-in på dom två med skygglappar för allt runt omkring. det har hela tiden funnits en lista att gå på. listan minskar ibland och ökar ibland, det kommer lite spelare från nordamerika nu som inser att dom inte får några kontrakt där borta.

som mattias antyder är det nära med någon, jag vet inte vem.

det är klart att han hade kunnat försöka skriva nytt med brickley och nöja sig där, men hade vi varit nöjda med det? jag hade inte det. sen får vi se vem det blir, kanske är brickley bättre.

för egen del tycker jag det är för tidigt att kritisera hinken för backjakten, jag vill se vem han landar, efter det kanske jag kan ha synpunkter.

som jag skrev i ett tidigare inlägg, kan bli så att byström blir klar före den som är tänkt som toppback, men byström är inte tänkt som det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: har inte kritiserat hinken angående backjakten, jag svarade på bössan som tyckte att det var åt helvete att vi inte fått in en ny förstaback samtidigt som vi inte förlängde med brickley.
Jag tycker att det är fantastiskt att bli av med brickley. Brickley är en annan spelare som jag tror att man inte får speciellt mycket bang for the buck. Han kan vara bra då han är bra men han har hela sin tid hos oss överskattat sin förmåga, spelat med på tok för små marginaler och vad det ser ut som haft en väldigt skev bild av sin egna förmåga. När han dessutom var ganska dålig på att använda sin stora kropp i det fysiska spelet ser jag absolut noll anledning att förlänga med honom.

Och på tal om bössa’s fråga om jag tror Byström är bättre, jag vet inte men förhoppningsvis så spelar han efter sin förmåga och han kommer definitivt inte vara lika dyr och är absolut inte tänkt som en toppback.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Att Mattias Persson outar på twitter att MoDo har något på g för att ett dygn senare vara knäpptyst tycker jag är märkligt. Men han vill väl säkerställa allt med sina källor innan han ev går ut med att någon är "klar" så att inget blir fel?
Kommentera