1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492187 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715842

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Sablar vilket minne du har Rödluvan? Måste fråga när du ändå är inne på tråden?Vad är ditt bästa minne från match 7? Alla MoDoiter får gärna dela med sig av sina bästa MoDo minnen, alltid lika underbart att drömma tillbaks?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe : Har gått på matcher sen slutet av 90-talet. Men match 7 mot DIF är svårslaget. Så mycket uppdämda känslor som fick utlopp den kvällen på bästa möjliga sätt. Perfekt regisserad match och serie nästan.

Lyckades få tag på biljetter till mig och kompisgänget men i och med att det var sånt enormt tryck på försäljningen så köpte jag i omgångar och vi hamnade alla på olika ställen i arenan. Fint minne när vi har fullt sjå att hitta varandra efter slutsignal för att glädjekramas över avancemanget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe : mitt är iallafall match sju mot Djurgården. Jävla drag i hela arenan. Hoppas man får uppleva något sådant igen!😍 sedan var även en bortamatch mot aik jäkligt nice för några år sedan när modosupportrarna ägde hela hovet.

Är ju aldrig fel att vakna upp til tanken av 7-1 vinsten mot Timrå heller😉
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe : Jo, jag minns match 7 MoDo - Dif som om det vore igår. Satt där hemma i soffan med norrlands guldet i handen och stirrade på TVn
som om livet hängde på det. När hemmasonen OP satte den första baljan, alltså, det var ju som om världen lättade från axlarna på en. Just att det var OP som nätade gjorde ju att man fick en tår i ögat. Vilken lättnad, alltså!

Och bästa MoDo-minnet förutom shl-bravaderna, ja det var ju den där gången när jag var på plats på Hovet för att se Dif - MoDo live (grundspelsmatch hösten 2022). Matchen slutade 5-6 till MoDo i förlängning, och herregud vad mäktigt det var! Målen bara ramlade in och man satt där med hjärtat i halsgropen hela tiden. Det var en match man sent glömmer, ska jag säga. Vilken känsla att få uppleva det live!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe :
Ett tidigt minne är en torsdagsmatch på tv 93 med Salle-Forsberg - Wernblom som gjorde något mål.

Ett annat är någon sportnytt klipp Pass från Per Hållberg till H Sedin som skarvade till brorsan som gjorde mål.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe : Svårt att peka ut en sak från match sju. Sekunden det blev påriktigt var riktigt magisk, total eufori. Att se Hinken grina i båset och Karlin i intervjun med Lars.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe : Vad tusan!! Mina smileys försvann, ska givetvis vara glada gubbar.
Kommentera