1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2715863

Sv: Apropå ingenting...
chaffisleffe : Jo, jag minns match 7 MoDo - Dif som om det vore igår. Satt där hemma i soffan med norrlands guldet i handen och stirrade på TVn
som om livet hängde på det. När hemmasonen OP satte den första baljan, alltså, det var ju som om världen lättade från axlarna på en. Just att det var OP som nätade gjorde ju att man fick en tår i ögat. Vilken lättnad, alltså!

Och bästa MoDo-minnet förutom shl-bravaderna, ja det var ju den där gången när jag var på plats på Hovet för att se Dif - MoDo live (grundspelsmatch hösten 2022). Matchen slutade 5-6 till MoDo i förlängning, och herregud vad mäktigt det var! Målen bara ramlade in och man satt där med hjärtat i halsgropen hela tiden. Det var en match man sent glömmer, ska jag säga. Vilken känsla att få uppleva det live!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
raggarroffe: Jag satt hemma själv i en mörk lägenhet som endast TV:n lyste upp, då resten av familjen åkt på Valborgsfirande. Minns att jag var så jäkla missnöjd över att ha missat biljettsläppet. De sålde slut på typ en minut. Tror jag stod typ 3 dm max från TV:n hela den matchen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
raggarroffe: Var på MoDo-Dif matchen där i grundserien. Sablar vad Lumberjacks höll igång, inte minst Lumberjacks-Adam. Det lyfte matchen ännu en nivå med grym supporterskara.
Kommentera