1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492375 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2716128

Sv: Silly season
Rödluvan: din fråga om Byström måste ju grunda sig i något eller spottar du bara ur dig namn helt random? Förstår fortfarande inte vad Byström har att göra med min oro för LaDue.
Jag tycker det stinker flopp för att han beskrivs som tvåvägsback samtidigt som han inte gjort mål på två säsonger. Att han är 31 och har sina bästa år bakom sig är väll en till sak som jag inte tycker luktar succé.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo:
Därför att du måste själv förstå att det inte finns hur många namn som helst att välja mellan så här sent. Dessutom har vi varit ett bottenlag så det är inte bara att välja och vraka.
Bara så du vet kan man vara en tvåvägs utan att vara allt för poängstark. Filip Roos var ett klockrent exempel på det. Gick från Karlskoga till Skellefteå och gjorde dundersuccé, signade NHL-kontrakt direkt i princip. Han gjorde 6 poäng på 50 matcher men var högst delaktig i offensiven.
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: Jag skulle inte säga att en 31-åring haft sina bästa år bakom sig. Har han skött träningen och sluppit allvarliga skador bör han ha ett par år till på toppen minst. Visst, skaderisken ökar och motivationen kanske kan tryta lättare på en äldre spelare, men han skulle nog kunna utvecklas ännu lite till.

Han kan ha hamnat i lag med en väldigt tydlig offensiv backsida och likt Rundblad och Toby Orr tvingats vara den som städar. Kanske aldrig fick chansen i pp för man ville ge den tiden till talanger även om de egentligen var sämre. (De flesta AHL-lags främsta uppgift är att ta fram spelare och resultatet är nummer två).

Vi får helt enkelt se.

För övrigt. Hur kan man inbilla sig att man ska kunna EP-scouta en defensiv back/forward?
Kommentera