1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2716130

Sv: Silly season
erjo: Jag skulle inte säga att en 31-åring haft sina bästa år bakom sig. Har han skött träningen och sluppit allvarliga skador bör han ha ett par år till på toppen minst. Visst, skaderisken ökar och motivationen kanske kan tryta lättare på en äldre spelare, men han skulle nog kunna utvecklas ännu lite till.

Han kan ha hamnat i lag med en väldigt tydlig offensiv backsida och likt Rundblad och Toby Orr tvingats vara den som städar. Kanske aldrig fick chansen i pp för man ville ge den tiden till talanger även om de egentligen var sämre. (De flesta AHL-lags främsta uppgift är att ta fram spelare och resultatet är nummer två).

Vi får helt enkelt se.

För övrigt. Hur kan man inbilla sig att man ska kunna EP-scouta en defensiv back/forward?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: jag tror.fan det här kan vara en riktigt bra värvning nu när vi inte fick hägg. Vad är det som säger att Hägg inte hade floppar? Man vet ju aldrig.

Välkommen ! Alltid spännande med spelare man har noll koll på.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: jag skulle absolut säga att en 31-åring är ur eller på väg ut ur sin prime. Det som jag tycker är den största risken är att han inte har något att spela för utom lönekuvertet.

Finns väll svårigheter att EP-scouta överlag, det enda du ser är poäng och +/-, däremot kan man bilda sig en uppfattning även om det är en tvåvägsback. Ser du på hans siffror så talar dom väll mer för att detta är en renodlad defensiv back?
Kommentera