1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2716980

Sv: Silly season
Jugge: Nej, det bygger litegrand på min känsla efter intervjuer o.dyl, men framförallt genom de personer (fd spelare och ledare) som haft med honom att göra.
Min känsla går givetvis att jämföra med att killgissa, men de personer jag litar på som inte blivit imponerande vet betydligt bättre än att kallas killgissning.

Dvs, som vanligt har du faktiskt fel när du skriver i det här forumet.

Det är lugnt förresten. Jag har alltid haft svårt för Mikael Sundell som är assisterande hos oss. Jag tycker inte alls att han är någon taktiker samt det var ganska oroligt i de juniorlag han tränat hos oss med mycket utvisningar och disciplinproblem. Det är väl inte osannilikt att Masken har en liknande roll som honom...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: "Dvs, som vanligt har du faktiskt fel när du skriver i det här forumet."

Haha..
Nä, det är DU som inte svarar på Jugges konkreta fråga.
Han frågade vad det rent konkret i Maskens nuvarande roll i Brynäs, som du inte är imponerad av.
Inte vad din egen killgissning säger eller vad f.d spelare/ledare som haft med Masken att göra i andra klubbar, har sagt om honom.

"Min känsla går givetvis att jämföra med att killgissa, men de personer jag litar på som inte blivit imponerande vet betydligt bättre än att kallas killgissning."

Nä, din känsla/killgissning ÄR att killgissa, punkt slut.

Sen säger ev uttalanden om Masken från "personer som jag litar på" egentligen ingenting, eftersom det högst sannolikt går att hitta lika många eller fler spelare/ledare som har en helt annan och betyligt positivare syn på Masken och hans jobb när dom haft med honom att göra.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Vinnarna av barncancergolfen på Veckefjärden har välbekanta ansikten.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Förutom ett kortare inhopp i Leksands bås för snart 20 år sedan, så har inte Masken varit elittränare förut. Han har varit sportchef och scout. Så det finns egentligen inte många referenser på honom i tränarrollen. Tror en del av tanken att han är i Brynäs är att utnyttja hans kunskaper från de andra rollerna också.
Kommentera