1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2716994

Sv: Silly season
J F K: "Dvs, som vanligt har du faktiskt fel när du skriver i det här forumet."

Haha..
Nä, det är DU som inte svarar på Jugges konkreta fråga.
Han frågade vad det rent konkret i Maskens nuvarande roll i Brynäs, som du inte är imponerad av.
Inte vad din egen killgissning säger eller vad f.d spelare/ledare som haft med Masken att göra i andra klubbar, har sagt om honom.

"Min känsla går givetvis att jämföra med att killgissa, men de personer jag litar på som inte blivit imponerande vet betydligt bättre än att kallas killgissning."

Nä, din känsla/killgissning ÄR att killgissa, punkt slut.

Sen säger ev uttalanden om Masken från "personer som jag litar på" egentligen ingenting, eftersom det högst sannolikt går att hitta lika många eller fler spelare/ledare som har en helt annan och betyligt positivare syn på Masken och hans jobb när dom haft med honom att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Huge: men snälla prata Brynäs i er egna bok börjar bli löjligt
Kommentera

Sv: Silly season
Huge: Jag har inte svarat på Jugges fråga, då jag inte skrev någonting om Maskens nuvarande roll. Snarare kunde man - vid viss intelligens - förstå att han kanske har en roll där han passar väldigt bra. Lite som Sundell som är oerhört duktig på isträningar, fysisk träning och en hel del annat även om han inte är taktiskt lagd. En person som inte saknar förmågan att läsa mellan raderna inser vad jag menar.

Masken är oerhört trevlig och lättsam. En bra person helt enkelt. Det är nog det som gjort att han fått en massa olika roller i olika lag, utan att någon gång riktigt passa in tydligen.

Men, jag borde insett att du inte skulle klara läsa dig till det.
Kommentera