1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2716995

Sv: Silly season
Huge: Jag har inte svarat på Jugges fråga, då jag inte skrev någonting om Maskens nuvarande roll. Snarare kunde man - vid viss intelligens - förstå att han kanske har en roll där han passar väldigt bra. Lite som Sundell som är oerhört duktig på isträningar, fysisk träning och en hel del annat även om han inte är taktiskt lagd. En person som inte saknar förmågan att läsa mellan raderna inser vad jag menar.

Masken är oerhört trevlig och lättsam. En bra person helt enkelt. Det är nog det som gjort att han fått en massa olika roller i olika lag, utan att någon gång riktigt passa in tydligen.

Men, jag borde insett att du inte skulle klara läsa dig till det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Om du kollar på Maskens CV, så har han ju haft relativt få roller och klubbar sett till den långa tidsperioden. 6 år som sportchef i Leksand, men 11 år som NHL-scout for Colorado, 5 år som sportchef i Rögle… så känns lite tuffa att skriva ”han fått en massa olika roller i olika lag, utan att någon gång riktigt passa in tydligen”, som du gjorde.

Jag är verkligen inte Maskens största fan och det kändes märkligt att ta in honom i ledarstaben, men rätt ska vara rätt.
Kommentera