1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717146

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Låter vettigt. Jonte är en skön snubbe, men jag har svårt att se honom jobba arslet av sig. Jag tror inte alla hockeyspelare egentligen älskar att se hockey. Jag kan mycket väl tänka mig att de flesta ser VM, men att ställa sig i en dragig ishall i malmberget gör nog inte alla.

Dahlin vet jag ingenting om, men jag hoppas han verkligen har engagemanget för att vilja och orka se massor av hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: De flesta hockeyspelare föredrar att inte se hockey, ännu hellre inte att diskutera det på olika sätt med folk som är utomstående. Framförallt de som är i min ålder och lite äldre. Det är något jag verkligen fått känna av med spelare i exempelvis vår juniororganisation. Krävs att man älskar att se hockey och är nördig i det för att tycka det är intressant att diskutera, hockeyspelare är bara hockeyspelare och deras intresse ligger liksom i spelet och att bli bättre.
Lyssnade på en hockeypodd med Axel Sandin Pellikka där han ironiskt nog sa i podden han hade blivit inbjuden till att ”det skulle bli så skönt att slippa tänka på hockey ett tag”. Den bilden får man även i TV-intervjuer, spelarna tycker ju inte det är skitkul att vara med. De ser snarare hyfsat less ut i de flesta utav dem.
Kommentera