1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717149

Sv: Apropå ingenting...
J F K: De flesta hockeyspelare föredrar att inte se hockey, ännu hellre inte att diskutera det på olika sätt med folk som är utomstående. Framförallt de som är i min ålder och lite äldre. Det är något jag verkligen fått känna av med spelare i exempelvis vår juniororganisation. Krävs att man älskar att se hockey och är nördig i det för att tycka det är intressant att diskutera, hockeyspelare är bara hockeyspelare och deras intresse ligger liksom i spelet och att bli bättre.
Lyssnade på en hockeypodd med Axel Sandin Pellikka där han ironiskt nog sa i podden han hade blivit inbjuden till att ”det skulle bli så skönt att slippa tänka på hockey ett tag”. Den bilden får man även i TV-intervjuer, spelarna tycker ju inte det är skitkul att vara med. De ser snarare hyfsat less ut i de flesta utav dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: kan du klandra dem? En nära kompis som är tillsammans med en sportjournalist och han håller sig 0 uppdaterad när han har semester. Vem vill ens jobba alla sina vakna timmar 365dagar om året
Kommentera