1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717253

Sv: Apropå ingenting...
SPOODI:
Kollade en 10-12 år backåt och tyckte mig inte se något speciellt svårt andra snarare rätt stora framsteg. Å andra sidan gjorde vi ett bra första och då blir det svårare. För min del är 70p målet iaf initialt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Kan du skapa en kanal med tipstävling där varje Modoit får tippa lagen från 1-14 fram till säsongstart? Sen låser du den och öppnar när säsongen är över.

Jag slår vad om att 9/10 gubbar härinne tippar bättre än den där Sanny och definitivt Wennerholm. Motsvarande siffra för Brynäsare ligger på 3/10.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Nej, det kanske är så för lag. För spelare heter det ofta sophomore slump. Att någon som slår igenom ordentligt ett år får det jobbigare år två pga mer press, mer bevakning osv.
Jag tycker att SHL och för den delen HA är så pass bevakade att man inte kan klara sig igenom mer än ett tiotal matcher som mest innan underskattningen lagt sig och man behandlas som vilket lag som helst.

Att HV och Östersund gick så dåligt förra säsongen tillskriver jag främst dåliga huvudcoacher. Både Forsberg och Montén kändes som väldigt dåliga val på förhand. Nu finns det uppenbarligen många som mest tittar på truppens individuella styrka spelare för spelare, men jag är rätt tjurig i att tycka att det är väldigt viktigt med en bra coach och ledarstab.
Kommentera