1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717256

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Nej, det kanske är så för lag. För spelare heter det ofta sophomore slump. Att någon som slår igenom ordentligt ett år får det jobbigare år två pga mer press, mer bevakning osv.
Jag tycker att SHL och för den delen HA är så pass bevakade att man inte kan klara sig igenom mer än ett tiotal matcher som mest innan underskattningen lagt sig och man behandlas som vilket lag som helst.

Att HV och Östersund gick så dåligt förra säsongen tillskriver jag främst dåliga huvudcoacher. Både Forsberg och Montén kändes som väldigt dåliga val på förhand. Nu finns det uppenbarligen många som mest tittar på truppens individuella styrka spelare för spelare, men jag är rätt tjurig i att tycka att det är väldigt viktigt med en bra coach och ledarstab.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
HV fortsatte på bara den kaosartade väg de varit på i en 4-5 år.

I allsvenskan så är det delvis en resursfråga, skillnaderna där är mkt större än i SHL. Sen maxade inte Östersund.

Ja en bra tränare ger en boost men tycker vår trupp än rätt ok jämfört med övriga trupper. Topplagen är definitivt starkare men ett par andra lag har ungefär liknande slagstyrka på förhand. Sen skall LHC bli intressant som tappar Högberg. Jag uppfattade att han rädda mkt poäng åt i högre grad en Lehtinen gjorde för oss.
Kommentera