1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2717349

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Nu lyssnade jag om lite mer noggrant. Jag får uppfattningen att Sanny tycker backarna är uppgraderade och ser dessutom en uppsida med Bernhardt, Näsén och Rundblad.
Sedan tycker han forwards ser något bättre ut, men har inte alls analyserat dem.
Dessutom en uppsida på Lehtinen.

När han frågar Svensson så tycker Svensson att vi blivit sämre (!?) bland forwards och håller oss som kvallag.

Jag skulle säga att Sanny helt enkelt bara kastar ut MoDo och Malmö där på slutet av sändningen, men att han faktiskt inte tittat på trupper och gjort någon analys öht. Jag skulle säga att det absolut inte är osannolikt att han när han tittar på lagen kommer fram till någonting helt annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag får uppfattningen att dom faktiskt har god koll på Modos trupp och förväntar sig att många spelare som även du skriver ska bli bättre.
Jag tror helt enkelt att man tippar Modo i botten för att vi är en nästan nykomling och har en del spelare på väg in som är svåra att veta vart dom står samtidigt som Brynäs och Örebro kanske värvat mer namnkunnigt.
Jag tror Modo kommer spela om botten 4 placeringarna men jag tycker vi har en bättre trupp än både Malmö och Brynäs samt att Örebro inte ser speciellt spännande ut såhär i Juli, kan vi dessutom Ya hem Norris så bör vi kunna undvika negativt kval med ganska stor sannolikhet, sen höjer jag ett varningens finger för Timrås avsaknad av defensiv, finsk tränare och ålderstigna stjärnor, det kan bli allt mellan himmel och pannkaka.

Jag tippar
11 Modo
12 Örebro
13 Brynäs
14 Malmö
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: trupperna i Juli säger inte så mycket heller egentligen för det är så mycket frågetecken
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Så är det säkert. Hoppas du kan släppa detta nu och får sova gott inatt.
Kommentera