1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2717356

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag får uppfattningen att dom faktiskt har god koll på Modos trupp och förväntar sig att många spelare som även du skriver ska bli bättre.
Jag tror helt enkelt att man tippar Modo i botten för att vi är en nästan nykomling och har en del spelare på väg in som är svåra att veta vart dom står samtidigt som Brynäs och Örebro kanske värvat mer namnkunnigt.
Jag tror Modo kommer spela om botten 4 placeringarna men jag tycker vi har en bättre trupp än både Malmö och Brynäs samt att Örebro inte ser speciellt spännande ut såhär i Juli, kan vi dessutom Ya hem Norris så bör vi kunna undvika negativt kval med ganska stor sannolikhet, sen höjer jag ett varningens finger för Timrås avsaknad av defensiv, finsk tränare och ålderstigna stjärnor, det kan bli allt mellan himmel och pannkaka.

Jag tippar
11 Modo
12 Örebro
13 Brynäs
14 Malmö
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Tror HV kan ”utmana” på fel sett men något sådant
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Sanny sade ordagrant att han inte analyserat truppen. Han vet vilka namn, men har inte kollat upp spelarna.

När hans polare som sysslade med de underliggande siffrorna kom på tal handlade det inte om när LaDue hade mycket bättre siffror än Salo, utan bara om den där Frölundasnubben. Dvs, han har liksom inte kollat igenom lagen spelare för spelare riktigt ännu. Än mindre tittat på slagstyrka.

I Brynäs hade kunnat fråga vem som ska ta defensiven med Andersson, Djoos, D'Astous, Lindstein och Kinnvall. Flera är bra spelare, men hade de satt sig in i laget så ser man att det är alla backar bättre offensivt än defensivt. Det är liksom den biten S&S inte gått närmare in på får jag för mig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Backsidan i all ära där jag håller med om att den är svårbedömd och svag på förhand. Men är våran forwardssida så åldersstigen egentligen?

Äldst är Lander och Pääjärvi på 33 år.
Sen kommer Anton Wedin på 31 år.

Själv skulle hag säga att Ante inte alls fått ut potentialen av vår forwardssida. Upp till bevis om Jokinen bara snackar bra, eller om han faktiskt kan kräma ut de där extra procenten vi har potentiellt i laget offensivt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Känns rimligt men skulle nog placera Brynäs sist.
Kommentera