1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718044

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Som Centersidan ser ut nu så tror jag det. Det är väl Olofsson annars men han är ju ingen förstacenter. Han har ju stagnerat totalt. Mustonen eller Erik Andersson är väl för oproduktiva. Möjligen om det blir svängdörr bakåt och man behöver väga upp det med någon av dom.

Jag tror Wikegårds erfarenhet och kravställning kommer vara enormt värdefull för DIF men håller med om det inte skulle gå vägen ser misslyckandet rätt hårt ut när man plockade in Dicken, Weigel, Thoresen ålderstigna killar för ett sista Difår. Kimby är som du skriver enormt skicklig framförallt med dom yngre spelarna som kommer briljera mer kommande år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: nog för att jag avskyr Djurgården, men jag hoppas verkligen att deras rutinerade avdankade stjärnor slår ut den vidriga gallspyan löven i slutspelet. Hellkvist kan kittla translappen under hakan för ännu fetare budget till nästkommande år som förhoppningsvis också den floppar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: Med tanke på er backsida blir det nog svängdörr bakåt oavsett. Mainoe och Theocharidis måste vara bland de sämsta defensiva backarna ligan har skådat.

Men det är lite så Hellkvist vill spela. Full fart framåt sen får defensiven lösa sig själv på något sätt
Kommentera