1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718058

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: nog för att jag avskyr Djurgården, men jag hoppas verkligen att deras rutinerade avdankade stjärnor slår ut den vidriga gallspyan löven i slutspelet. Hellkvist kan kittla translappen under hakan för ännu fetare budget till nästkommande år som förhoppningsvis också den floppar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Jag kan unna Kenttä med sin dryga attityd och att han ständigt ljuger gällande budget, samt Hellkvist för hur vidrigt han uppförde sig genom att bråka sig bort all olycka sportsligt. Skulle inte gå så långt som du ändå...

Dessutom var det Stråhle framförallt jag störde mig på. Kenttä var bara liksom klassens udda fågel. Den där som egentligen ingen ville vara med för han var för dryg, men som hade de roligaste leksakerna.

Hur som helst är det nog viktigt för HA att få en bra säsong. Det kändes verkligen avslaget och trist ifjol. Inget ont om Brynäs, men om alla konkurrenter misslyckas blir det ingen spänning.

Sedan är det kul med lite hetta. Det är för långt mellan Gävle, Stockholm och Umeå. Det behövs en tydligare rivalitet för att tända till. Ge mig AIK - DIF I en holmång likt MoDo-Löven.
Kommentera