1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492463 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2719465

Sv: Apropå ingenting...
SPOODI:
Det har kommit en intervju med Karlin, en intervju med Gradin och en med Norén sen vi återsamlades. Utöver det en frågestund med supportrarna och att man bevakade isträningen igår. Tycker det är rätt bra takt.

Nu gissar jag bara men anställningsvillkoren är nog inte så lukrativa gissar att de även har annat på sitt bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tycker inte Mattias Persson var fullt så fantastisk som många andra här verkar tycka.

Antalet artiklar gick definitivt upp, vilket var väldigt trevligt, och ibland kom han med något intressant scoop (dock ytterst sällan något jag inte hade hört innan). Det märks tydligt att han överlägset bäst källor i Rögle-trakten, som t.ex. med Big Dick där han var väldigt tidigt ute.

Sedan tycker jag det är lite mer kvällstidningsjournalist över honom, där en stor del av artiklarna lyder i stil med "Lista: Här är 10 potentiella nyförvärv" eller "Så kan MoDo formera laget i höst", vilket egentligen inte mer intressant än motsvarande inlägg på Hockeysnack.

Stundtals har han haft lite elitistisk attityd mot Pelle, i stil med "Jaså, du tänker så? Det kan man ju göra. Själv är jag inne på en helt annan linje". Lite som ett barnbarn som stånkar över att morfar tycker smartphonen är krånglig. Inte alls samma värme i gnabbandet som de har i Rinkside.

Känns även som han har rätt dålig koll på MoDos historik och verkar knappt kunna räkna upp guldlaget utantill. Vill gärna se någon som kan historiken lite bättre.

Nej, Mathias stod för en klar förbättring när han kom till Allehanda, men oersättlig är han inte.
Kommentera