1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492446 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2719473

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tycker inte Mattias Persson var fullt så fantastisk som många andra här verkar tycka.

Antalet artiklar gick definitivt upp, vilket var väldigt trevligt, och ibland kom han med något intressant scoop (dock ytterst sällan något jag inte hade hört innan). Det märks tydligt att han överlägset bäst källor i Rögle-trakten, som t.ex. med Big Dick där han var väldigt tidigt ute.

Sedan tycker jag det är lite mer kvällstidningsjournalist över honom, där en stor del av artiklarna lyder i stil med "Lista: Här är 10 potentiella nyförvärv" eller "Så kan MoDo formera laget i höst", vilket egentligen inte mer intressant än motsvarande inlägg på Hockeysnack.

Stundtals har han haft lite elitistisk attityd mot Pelle, i stil med "Jaså, du tänker så? Det kan man ju göra. Själv är jag inne på en helt annan linje". Lite som ett barnbarn som stånkar över att morfar tycker smartphonen är krånglig. Inte alls samma värme i gnabbandet som de har i Rinkside.

Känns även som han har rätt dålig koll på MoDos historik och verkar knappt kunna räkna upp guldlaget utantill. Vill gärna se någon som kan historiken lite bättre.

Nej, Mathias stod för en klar förbättring när han kom till Allehanda, men oersättlig är han inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Han är säkert ej oersättlig. Mattias hade däremot riktigt bra kompetenser angående övergångar, avslöjanden, bra kontaktnät med agenter, osv. Som sedan blir till intressanta nyheter på allehanda som kittlar hos mig personligen. Och det är typ han och MrMadhawk som för mig är de trovärdigaste reportrarna i hockeysverige gällande övergångar osv. Så vi hade riktigt ur att ha han och hans kompetenser på allehanda. Och jag är kanske till och med lite bortskämd över Mattias flitiga rapporterande kring MoDo.

Sen hör jag dig på ditt påstående kring att hade en liten tendens att ha en liten elitistisk attityd i podden. Det tänkte även jag på ibland.

Men jag tycker fortfarande att nyhetsrapportering kring MoDo på allehanda har gått ner sig rejält efter att MP drog till Hockeynews.

Jag kan vara av åsikten att jag uppskattar när man publicerar artiklar på lokaltidningar och potentiella nyförvärv osv. Utan att det blir för mycket skvaller-tidnings-stuk över det hela.

Sen kommer jag behöva göra en pudel. För jag menar ju såklart i min tidigare text Viktor Svensson istället för Ludvig Rönnqvist. Fel av mig.

Men håller också kvar vid att Viktor Svensson och nya sportredaktionen på ÖA förtjänar en chans. Men det har börjat ganska halvdant.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det är han så klart inte, men blir nog svårt att hitta någon lika bra nu för en slimmad peng. Sedan är det väl inte Viktor Svenssons fel att han som särskriver och uttrycker sig ungdomligt blir anställd (detta till trots). Det är helt enkelt ett val av allehanda att sänka grundkunskapsnivån, då man som liberalt ankare ser det som att alla kan hitta sitt sätt att nå ut till massan. För oss som gillar tydlighet och struktur blir det lite frustrerande, men ett tecken i tiden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Kändes som han bytte approach precis i slutet.

I början, och egentligen under stora delar av hans tid på ÖA, har det väl inte alls varit speciellt mycket silly- eller spelarrykten.

Dröjde ganska långt in på hans tjänstgöring innan det tog fart, var väl egentligen bara sista tiden han verkade hitta någon pålitligare kontakt nere i Skåne-trakten.

Utöver nyheten om dickinson är det ju inte mycket att skryta om, men det var ju en riktig lyckträff för honom rent karriärsmässigt.

Men är väl inte omöjligt att han kan hålla den nivån i fortsättningen, men den är ju inte representativ för hans tid på ÖA.

Ironiskt nog finns det rätt stora likheter med just dickinson, avslutet och hur dom beskrivs som oersättliga och yada yada.
Kommentera