1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492464 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2719508

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Han är säkert ej oersättlig. Mattias hade däremot riktigt bra kompetenser angående övergångar, avslöjanden, bra kontaktnät med agenter, osv. Som sedan blir till intressanta nyheter på allehanda som kittlar hos mig personligen. Och det är typ han och MrMadhawk som för mig är de trovärdigaste reportrarna i hockeysverige gällande övergångar osv. Så vi hade riktigt ur att ha han och hans kompetenser på allehanda. Och jag är kanske till och med lite bortskämd över Mattias flitiga rapporterande kring MoDo.

Sen hör jag dig på ditt påstående kring att hade en liten tendens att ha en liten elitistisk attityd i podden. Det tänkte även jag på ibland.

Men jag tycker fortfarande att nyhetsrapportering kring MoDo på allehanda har gått ner sig rejält efter att MP drog till Hockeynews.

Jag kan vara av åsikten att jag uppskattar när man publicerar artiklar på lokaltidningar och potentiella nyförvärv osv. Utan att det blir för mycket skvaller-tidnings-stuk över det hela.

Sen kommer jag behöva göra en pudel. För jag menar ju såklart i min tidigare text Viktor Svensson istället för Ludvig Rönnqvist. Fel av mig.

Men håller också kvar vid att Viktor Svensson och nya sportredaktionen på ÖA förtjänar en chans. Men det har börjat ganska halvdant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trevliga intervjuer som ligger ute på Youtube nu som nyss har lagts ut !

Herr : nr 17 å Ludwig B
Kommentera