1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2719630

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: jag har en konspirationsteori att den som har hand om SHLs sociala medier håller på TIK. Hur kan man göra en lista av juniorer att hålla koll på och inte ha med LP som blev draftad först av alla svenskar och dundrat in poäng i alla möjliga sammanhang!? Men Zeb Forsfjäll är med!? Löjligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Byss: Jag tycker inte det är helt fel. LP kommer säkert bli bättre än många på listan, men kommer han med säkerhet bli det redan i vinter?
Jag gillar verkligen LP för han har många styrkor, men knappt någon svaghet. Han passar i en föstakedja (fast inte i SHL än) och i en fjärdekedja för han har så oerhört bra spelsinne och är så välutbildad.

Frågan är bara om han kommer göra så mycket intryck redan den här säsongen som sagt. Jag kan köpa det där.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Byss: Alla som är med har spelat mycket mer A-lagshockey än Pettersson och förmodligen baserar han sina observationer på A-lagshockey, vilka som har sett spännande ut där osv, och inte juniorhockey. Svårare än så är det nog inte.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Byss: Det är ju väldigt märkligt faktiskt. Tänkte att det kanske var en lista där juniorerna inte hunnit bli profiler ännu, men jag anser nog att Pellika m.f. är det! Där ska LP vara med!
Kommentera