1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2719646

Sv: Apropå ingenting...
Byss: Jag tycker inte det är helt fel. LP kommer säkert bli bättre än många på listan, men kommer han med säkerhet bli det redan i vinter?
Jag gillar verkligen LP för han har många styrkor, men knappt någon svaghet. Han passar i en föstakedja (fast inte i SHL än) och i en fjärdekedja för han har så oerhört bra spelsinne och är så välutbildad.

Frågan är bara om han kommer göra så mycket intryck redan den här säsongen som sagt. Jag kan köpa det där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Absolut men SHL verkar inte ha någon koll på juniorer öht. De gjorde någon lära känna-video med ”årets rookies” i SHL och då hade alla lag med en spelare förutom oss. Att ha med Pellikka som en ”spännande spelare att ha utkik mot” blir bara konstigt då man redan vet att han kommer vara en toppback i ligan mest troligt. Brandsegg kommer också mest troligt vara Skellefteås förstacenter
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Börjar man med artikeln med "Att se nya stjärnor födas är en tjusning i idrott." Så får man ju välja lite mer anonyma namn än Pellikka, Clara m.f. Finns ju en enda läsare av den artikeln som inte redan sett och hört om dem. Men att de förmodligen blir de bästa juniorerna, visst!
Kommentera