1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720202

Sv: Apropå ingenting...
Något att tänka på både när man kommenterar egna spelar och även andra lags spelare. Spelare är också människor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Extremt egoistiskt agerat. Han brydde sig inte skvatt om att han förstörde livet för sina nära och kära. Kommer bli ihågkommen som en mördare (lätt att glömma bort ordet "mord" i självmord). Att ta sitt liv är en extremt egoistisk handling, där man tar den enkla vägen ut och låter de man älskar städa upp skiten.

Det här är ett ämne för Café, men (indirekt) skuldbeläggande vid självmord är en form av terrorism ("bete dig som jag vill, annars tar jag livet av mig"). Detta är en taktik som används frekvent av transrörelsen.

Om man låter bli att kritisera spelare som underpresterar för att man är rädd att de ska ta livet av sig är man ute på hal is. Bit ihop och ta det som en man.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: är lite bekant med en elitspelare i ett lag här i södra "Norrland" som haft det rätt tufft det senaste året. Det är helt sjukt hur fans kan bete sig/skriva en massa dynga på HS/andra forum och till och med rikta kommentarer/hot mot hans familjemedlemmar.

Eller som de idioterna i Gävle som var aggressiva och åkte hem till Rödin för att "prata" vid Brynäs degradering.

Såg även ett par 50-åriga löven-flintisar stå och skrika oerhört grova ord mot Wessner och den kvinnliga domaren i periodpausen när Löven var på besök i monitor erp i höstas.

Så beter sig inte riktiga fans. Hockey är i slutändan en lek, där utövarna är dödligt folk likt alla oss andra i samhället.

Som tur är känns det som att majoriteten av fans är vettiga oavsett vilket lag man följer. Träffat på en massa trevliga Brynäs-gubbar på läktaren under vintern (bjudmatcher, kan ju inte stödja en motståndarförening. ;) ) som samtliga såg fram emot drabbningar mot MoDo igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Å fy så tragiskt!
Kommentera