1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492369 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720215

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Extremt egoistiskt agerat. Han brydde sig inte skvatt om att han förstörde livet för sina nära och kära. Kommer bli ihågkommen som en mördare (lätt att glömma bort ordet "mord" i självmord). Att ta sitt liv är en extremt egoistisk handling, där man tar den enkla vägen ut och låter de man älskar städa upp skiten.

Det här är ett ämne för Café, men (indirekt) skuldbeläggande vid självmord är en form av terrorism ("bete dig som jag vill, annars tar jag livet av mig"). Detta är en taktik som används frekvent av transrörelsen.

Om man låter bli att kritisera spelare som underpresterar för att man är rädd att de ska ta livet av sig är man ute på hal is. Bit ihop och ta det som en man.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Fyfan asså. Så otroligt fegt och vidrigt att förringa en annan människas långt gångna lidande av psykisk ohälsa. Och sedan victim-blamea honom för hans självmord. Det är så jävla vidrigt av dig!

Oavsett om du skriver detta för att få uppmärksamhet geom att vara kontroversiell eller för att du genuint tycker så. Så kan du dra åt helvete. USCH!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: nu vill du bara skapa debatt om ett samhällsproblem som bara eskalerar. Och som våra folkvalda blundar för. Har vi 2000 självmord om året så var så säker på att det fanns 2000 olika anledningar till det. Gängmord och gängmedlemmar lägger vi miljarder på . Men vad gäller psykvården så skär vi ner . Så snälla sluta i värsta Trump anda raljera över människor som försöker eller tar sitt liv av någon anledning. Vissa åsikter är set bättre att hålla inne med.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Du har uppenbarligen aldrig varit drabbad av psykisk ohälsa, eller så vill du bara trolla och trigga!?

Att ta livet av sig är fan INTE att ta den enkla vägen ut!! ALLA människor vill leva, så enkelt är det!

Men vissa människor mår så fruktansvärt dåligt, vissa dessutom stora delar av sitt liv, att självmord till sist är den enda utvägen! Inte för att man vill, utan för att man kämpat otroligt länge och hårt mot ett rent helvete, och helt enkelt inte orkar kämpa längre.

Jag har inget annat än respekt för människor som väljer att avsluta sina liv, för jag vet hur mycket dom har kämpat!

Och egoistiskt eller ej, så är det vårat eget liv, och vi bestämmer själva vad vi gör med våra liv.

Du verkar vara ett gigantiskt rektum!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Efter alla dina extremt märkliga inflikningar i diskussioner är det tyvärr inte förvånande att detta kommer från dig. Detta tar dock priset som det absolut mest själlösa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Det finns många olika anledningar till självmord och till syvende och sist är det ett beslut som ligger på individen. Men att skuldbelägga individen skulle jag akta mig för.

Det handlar knappast om att man inte får kritisera spelare utan hur man gör det. Vad är det för idiot som konfronterar en spelare fysiskt, eller vräker ur sig en massa har på nätet. Att det kan få någon som ligger på gränsen att trilla över kanten. Har känt sådana som tagit livet av sig och där har det knappast förekommit hot innan, snarare tvärtom. Tycker du saknar helikopterperspektivet här och känslan är att du drivs av en önskan av att vara kontroversiell.

Det handlar alltså inte om spelare som får kritik för sitt även jag själv tycker att man tänka på hur man uttrycker sig.

Ja det finns en del som försöker det men det är en annan fråga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Psykisk ohälsa är inget att bagatellisera. Suicid är verkligen inget som jag skulle benämna som ett egoistiskt agerande även om det för all del får upplevas så från omgivningen.

Det ska få finnas en diskussion på forum som detta kring prestationer, men det är såklart helt förkastligt att trakassera spelare via PM och i person.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Man kan tycka att det är egoistisk agerat men det är så mycket mer komplicerat än så för någon som mår så dåligt. De som begår självmord är färdiga med livet. De har inte förmågan att ens tänka på vad de lämnar efter sig för döden är bättre än allt annat. Har du aldrig haft en depression? Varit utmattad osv? Det har jag! och tankarna om att lämna livet kom då och då och det är inte lätt.
Psykiska sjukdomar är inget att skoja om. Det är så oerhört lätt för en annan att säga hur man ska göra och hur man ska må men de förstår aldrig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

För helvete. Det där är att gå för långt.
Jäkligt dålig respekt mot människor som mår så dåligt att de inte orkar leva längre. Och såklart ska du lägga in politiska agendor också.

Pajas.

Du borde stängas av.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Vet du vad du kan göra: Fara ända längst in i helvete!
Kommentera