1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720221

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Man kan tycka att det är egoistisk agerat men det är så mycket mer komplicerat än så för någon som mår så dåligt. De som begår självmord är färdiga med livet. De har inte förmågan att ens tänka på vad de lämnar efter sig för döden är bättre än allt annat. Har du aldrig haft en depression? Varit utmattad osv? Det har jag! och tankarna om att lämna livet kom då och då och det är inte lätt.
Psykiska sjukdomar är inget att skoja om. Det är så oerhört lätt för en annan att säga hur man ska göra och hur man ska må men de förstår aldrig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Chamez: Jag har varit inne i en lägenhet tillsammans med polisen och var den första att läsa självmordsbrevet. Det lidande detta orsakar kan inte försvaras.

Och jo, jag har varit på väg in i väggen flera gånger. Och tro det eller, att gång på gång bli kallad för efterbliven, dum i huvudet, nazist etc. för att jag inte följer strömmen är inte direkt kul, hade precis som alla andra, inklusive hockeyspelare, föredragit om folk hade skrivit snälla saker.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Man kan absolut argumentera för att självmord är en egoistisk handling som Bad_Brett är inne på men samtidigt så styr man över sitt egna liv och man får göra vad man vill med det.
Kommentera