1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720244

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Med ditt sätt att resonera du lika egoistisk och tänker på ditt lidande, den som tog livet av sig kanske hade varit enormt lidande som orsakade handlingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Djupa diskussioner existerar knappt på diskussionsforum längre, och jag tror Like-knappen samt byggandet av digital identitet är de största förklaringarna. När Bad_Brett loggade in på mIRC 1995 fanns det ingen konsensus och inga drev, bara ärliga diskussioner. Idag är det annorlunda.

Ett diskussionsforum existerar inte om alla stämmer in i åsiktskorridoren. Då är det möjligtvis en gästbok där man kan lämna en trevlig och uppmuntrande hälsning.

Mitt inlägg var en direkt respons på "tänk innan ni skriver"-mantrat som har spridit sig som ett virus. Jag instämmer visserligen i detta, jag tycker man ska hålla en god ton. Därför går jag ytterst sällan går till personangrepp mot någon annan - att föra tesen att självmord som fenomen är egoistiskt har ingenting att göra med vilken individ det handlar om. Och att det finns kopplingar mellan narcissism och självmord är ingen hemlighet:

pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35065658/

www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666915324000349

Du som moderator, som för bara några timmar sedan har uppmuntrat till en god ton, släpper sedan igenom dessa inlägg riktade mot mig:

"Så kan du dra åt helvete. USCH!"

"Du verkar vara ett gigantiskt rektum!"

"Kan du inte bara hålla käften och sluta generalisera"

"Vet du vad du kan göra: Fara ända längst in i helvete!"

Jag tycker alla kan fundera en sekund över hur ni hade känt om Reichenberg hade fått dessa meddelanden skickade till sig precis innan han tog livet av sig.

Hyckleriet vet inga gränser.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Loggar in och vad fan är det man läser. Hakan i golvet…
Kommentera