1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720356

Sv: Apropå ingenting...
KB: Jo, men det är i sig en filosofisk fråga, dvs hur mycket information bör man ha innan man yttrar sig? Givetvis hade jag haft större förståelse ifall det visade sig att någon var sjuk i MS eller dylikt.

Många här på forumet var väldigt snabba med att stämpla André Petersson som energitjuv, diva etc. men hur många känner honom eller vet bakgrunden till tjafset med HV 71?

Jag är medveten om att diskussioner om självmord i regel är tabu, man ska säga "usch, vad sorgligt" och sedan gå vidare. Samtidigt pratas det ofta om att vi måste prata mer om psykisk ohälsa. Och min bestämda uppfattning är att bästa sättet att motverka självmord är att istället för att måla upp det som en tragedi - måla upp det som något töntigt och fjantigt. För vem vill bli ihågkommen som en töntig fjant?

Som vanligt uttrycker andra detta bättre än jag, och som vanligt är Seinfeld kung:

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: "För vem vill bli ihågkommen som en töntig fjant?"

Haha att den där meningen kom från dig måste vara årets minst oväntade händelse!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: jag tar mig tillbaka det jag skrev om att jag inte skulle kommentera mer. En till bara : )nnJa, att säga att ett suicid är sorligt är ofta lämpligt eftersom det ÄR sorgligt. Sen är det fritt fram att diskutera. Problemet är ju inte att ämnet är tabu, problemet är att det du skriver ärligt talat är idiotiskt. "9Måla upp" det som en tragedi - det ÄR en tragedi. Din bestämda uppfattning är också den helt bisarr, menar du att du tänker att du motverkar suicid genom att skriva att hans suicid var fjantigt? Herregud. Vi borde verkligen hålla alla diskussioner helt till hockey här.
Kommentera