1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721106

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: jag tror inte heller att Lindberg hade gjort bort sig på en kant, det var inte det jag skrev. Jag kan med säkerhet säga att MBN hade varit en helt annan spelare som center dock. Jag har heller inte nämnt något om att spela flera centrar tillsammans, det har Kanada gjort framgångsrikt de senaste OS-turneringarna.
Men det är en helt annan femma att som center kliva ut på en kant, kontra att som ytter utan erfarenhet kliva in och spela center i en kedja, det är en sanning och ingen diskussion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Så du påstår alltså att MBN hade ändrat spelsinne, klubbteknik, fysik och skott som center? Visst kan ansvaret vara annorlunda, men har man medspelare som kompletterar en bra är det inga problem. Nu kommer väl troligen MBN vara ytter oavsett, men det du påstår att det skulle göra honom till en jätteannorlunda spelare som center köper jag inte.

Ett sånt här ämne är definitivt en diskussion, en sanning är något man VET som att himlen är blå och gräset är grönt. Frågan om hur bra det går för olika spelare att spela center, är något alla kan ha olika ståndpunkter i och därefter en _diskussion_.
Kommentera